Џет-Сет
7. December 2015 - 10:00

Тамара Тодевска имаше „Тренинг во тројка“

„Тренинг во тројка“- наиша Тамара за фотографијата на која покажа дека вежба заедно со тренер и води сметка за виталноста и здравото секојдневие за време на бременоста