Џет-Сет
24. September 2017 - 21:20

Тамара повторно во форма

По-пејачката Тамара Тодевска во црно палто и класични пантолони, покажа дека ја врати линијата, па гордо позираше на скали на една роденденска прослава.

Тамара неодамна се пофали и дека напорно вежба за да се врати во форма.