Џет-Сет
12. February 2016 - 21:18

Таа повеќе не изгледа исто: „Министерката“ направи корекција на лицето!

Бенката, која и беше заштитен знак на убавата „министерка“, повеќе не го разубавува нејзиното лице, а тоа се гледа на нејзините фотографии.
 
Едита Арадиновиќ важи за една од најсексапилните пејачки во регионот, а беше препознатлива и по нејзината бенка.
 
Сепак, таа решила да ја отстрани, а како изгледа без неа покажа на социјалните мрежи.