Живот
2. December 2015 - 12:43

Таа го соблече својот капут и ги изненади сите - Никој не помислуваше дека ќе се случи ова!

За време на новогодинешните празници, многу семејства и ученици од ралични училишта го посетуваат Националниот музеј на воздухопловството во Америка.
 
Меѓутоа, оваа посета веројатно никогаш нема да ја заборават. Членовите на United States Air Force бендот одлучиле да им приредат интересно изненадување.
 
Тоа што следело е прекрасно...
 
Погледнете го видеото: