Живот
25. September 2015 - 14:29

Стефани бремена од Ервин во „Големиот Брат“

„Ми беше добар, сладок дечко, но некако премногу лесен за мене“, ја започна Стефани својата приказна за Ервин, а потоа на Васиќ до детал им раскажа како се „тоа“ случило.

Ианку, кога првата вечер ги миела забите, Ервин се туширал. Така што фрлила поглед на голото тело на Ервин во огледало.

- Помислив колку згоден човек, не можев да дојдам при себе, раскажуваше Стефани возбудена и призна дека од тој момент не можела да го тргне од глава. - Затоа и бев немирна тој ден. И ете, втората вечер, сите знаат што се случи, кажа Стефани.

Сите знаат што се случи во продолжение: Стефани проба да го опушти, Ервин цело време и изјавуваше љубов, а потоа попушти, и сега се разделени некое време... Сепак, едно прашање почнува да лебди во воздух: Што ако Стефани е бремена?

 

Šta će biti ako je Stefani u drugom stanju? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Thursday, September 24, 2015