Џет-Сет
21. July 2016 - 14:46

Ставила сало од овца на усните за да ги зголеми, но потоа...

Бидејќи вбризгала сало од овца на устата, Ешли забележила  дека во наредните 12 години устата и пораснала. Станувала се поочајна откако наседнала на приказната дека вбризгувањето на сало од животни е најобриот начин за да добие убави и полни усни. Како што ата раскажала за емисијата “Botched”,на почетокот се изгледало нормално, но многу брзо на себе почнала да забележува дека изгледа чудно бидејќи устата од ден во ден се повеќе почнала да и расте. 
 
Ешли раскажала дека пред 12 години пронашла некоја жена која оди по куќи и ги зголемува усните со сало од овца. 
 
- Вообичаено се вбризгува 1сс во горната и долната усна, а вие најверојатно имате околу 7 или 8 во секоја унса, рекол хурургот кој бил гостин во емисјата. 
 
Експертите не веруваат во тоа што го зборува Ешли бидејќи ако навистина ставила маст жената би добила голема инфекција и би се разболела