Џет-Сет
6. August 2015 - 15:44

Старлетите и упатија тешеки навреди: Сузана ти си најголемата ку*ва!

 
 
Старлетите удрија по Сузана Манчиќ откако некогашната лото девојка добронамерно изјави дека старлетите треба да бидат почитувани.
 
- Па во Србија не постои полоша др*ља од лото бабата, само сетете се на нејзината младост! Сега најде да се закача со убави девојки и да им наоѓа имиња. Цела Србија помина врз неа, па сега она демек не брани нас и зборува за почит, рече револтирана Тијана Ајфон. 
 
Мими Ороизјави дека „баш ја боли" што изјавила за неа Сузана Манчиќ, додека Маца дискреција рече дека таа е првата старлета.