Живот
10. October 2015 - 17:54

Старица ја напуштила куќата пред 10 години - Тоа што останало после неа ќе ве наежи!

До сега сме виделе многу фасцинантни приказни за напуштени куќи, но оваа дефинитвно се издвојува од останатите.
 
Ова језиво видео прикажува куќа коха останала недопрено, зашто нејзинитесопственици ја напуштиле уште пред 10 години. 
 
Оваа куќа се наоѓа во Хертфордшир во Велика Британија, а во неа живеела една жена и нејзиниот татко кој починал во 1971 година. Старицата останала во нејзе до 2003 година, кога поради болест била пренесена во старечки дом.
 
Фотографот и истражувачот Тоби Батчелор изјавиле дека се работи за мала куќа, која е како од некоја бајка.