Живот
19. November 2015 - 16:56

Стана од инвалидска количка за да го изигра свадбениот танцот

Ова е најемотивното видео што ќе го видите денеска. Младоженецот е во инвалидска количка, но не сакаше да ја остави својата идна жена да го изигра првиот танц сама, па собра сили и се исправи на нозе за да бидат заедно. Љубовта дефинитивно ти ја дава силата која некогаш ти е неопходна.