Џет-Сет
9. October 2017 - 16:38

Среде емисија во живо го кажа ова и сите почнаа да се смеат

Водителката на утринска емисија на РТС, во Србија, Верица Брадиќ, со лапсус ги насмеа гледачите, откако во програма во живо бил прикажан настапот на легендарниот Тома Здравковиќ на кој ја изведувал песната „Дал је могуче“ па откако заврши снимката таа наместо да го одјави Тома Здравковиќ, одјави друг Тома.

-Колку беше весело во режија додека пееше Тома Николиќ- рекла таа и продолжила да ја води емисијата.

Но изгледа дека некој од режија ја опоменал па си ја исправила грешката и рекла:

-Здравковиќ....ете што ни прави политиката- па си продолжила да ја води емисијата.