Македонија
14. March 2018 - 17:48

Солза Грчева: Марш багро од нашата земја, Македонци не сте, Законот ќе се врати назад!

На криминален начин, со кршење на Деловникот на Собранието, тајфата го донесе законот за јазици. Ова не е Собрание, ние не го признаваме за наше. Македонија не смее да биде заложник на уценетата влада и на уценетите политичари. Марш багро од нашата земја. Одете и бидете земјани, гуштери, што и да сакате. Македонци не сте.
А Законот ќе се врати назад! - напиша на својот ФБ профил Солза Грчева.