Македонија
28. January 2022 - 15:13

Со 6 возила и 15 пожарникари изгаснат пожарот на „Пластичарска“

Пожарот кој попладнево избувна во објект на улицата позната како „Пластичарска“е изгаснат.

Територијалната противпожарна единица на Град Скопје интервенирала со шест возила и околу 15 пожарникари.