Живот
21. December 2017 - 23:32

Скоро мртво куче во потполност го опоравиле! Погледнете како изгледал, а како изгледа денес

Били, е куче кое лутало по улиците на руралните подрачја во Грција со месеци. Доброволците IAWU биле известени дека е болен, и дека на изгладнетото куче му е потребна нивна помош. ситуацијата на Били била најлош случај на кривичнанебрежност.

Дури и ветеринарот бил шокиран од страшната состојба на Били.

Гладувал и се што останало на него било коски и кожа. Неговата крвна слика била нееројатно ниска. Било јасно дека не би преживеал ако не стигнале набрзо.