Џет-Сет
11. August 2016 - 10:51

Скандал - Ќерката американскиот претседател Барак Обама фатена како пуши марихуана

Малија Обама, ќерка на американскиот претседател Барак Обама, е обвинета дека пуши марихуана откако се појави видео снимка од неа со сомнителна цигара.
 
Постарата ќерка на Обама е фатена со марихуана на музички фестивал  во Чикаго. Снимката ја објави таблоидот „Радар“, а сведоците инсистираат на тоа дека Малија пуши марихуана.
 
Иако марихуаната е легализира во Илиноис, во државата во која Малија пушела, казните сѐ уште важат.