Живот
12. September 2015 - 13:47

Шокантно: Ученик спие на час, еве како го разбуди наставникот

На никој наставник не му се допаѓа тоа што некој од учениците му заспал на час, па ниту на овој од снимката.

Кога го забележа ученикот како спие, еве како изреагира неговиот наставник.

Неговата реакција е шокантна.