Џет-Сет
1. April 2016 - 8:49

Шокантно признание на Весна Змијанац: Ја загубив невиноста со наставникот

За возбудливиот живот на Весна Змијанац многу се знае, но постојат некои детали што се навистина шокантни.

Имено, Весна пред да влезе на Фарма се довери дека првиот секс го имала со наставникот по математика кој и предавал во средно училиште. Разликата во годините, осудата од околината и ризикот поради тоа нејзниот наставник да не добие отказ, вели таа, не ја интересирале.

-Првиот сексуален однос го имав со мојот наставник по математика, мојата тајна љубов, на кого мислев кога одев кај мајка ми во Виена и кого едвај чекав да го видам кога се враќав, открива Весна.

-Нашата врска беше навистина она што треба да биде една вистинска. Иако бев малолетна изгледав постаро за моите години. Шминката и гардеробата придонесоа моето веќе оформено тело подобро да се истакне. Разликата во годините не беше пречка. Ми беше потребен некој постар, во којм, незнаејќи и несвесно, барав татко. Ми импонираше тоа што еден возрасен маж со авторитет на наставник ми подарува внимание и ми посветува време. Водевме љубов покрај Ибар, на корзото, рече Весна.