Џет-Сет
23. September 2016 - 21:03

Сека ја среди собата за бебето и откри како ќе се вика

Сека Алексиќ, една од најубавите и најпозитивните бремени жени, наскоро ќе стане мајка и на свет ќе донесе син.

Пејачката и нејзиниот сопруг години наназада чекаа оваа желба да им се исполни и наскоро домот ќе им го разубави малечко момче.

Тие веќе ја средија неговата соба и испланираа се, до најситни детали.

 

Мебелот е во бела боја, а сите останати детали се во светло сини нијанси.

Спремно е и ланчето за цуцла, специјално дизајнирано за него. На ланчето е испишано и името што Сека и нејзиниот сопруг го одбраа за својот син - Јаков.

Тука се и скапоцените оделца исто така во сини нијанси.

По овие фотографии, сите фанови на пејачката се сложија во едно, дека Сека ќе биде прекрасна мајка.