Македонија
17. јуни 2021 - 19:17

Се запали автобус на ЈСП пред Народна банка

Пред околу 15 минути во центарот на Скопје во близина на Железничката станица се запали автобус на ЈСП.

Се уште  интервенира противпожарната екипа во гаснење на пожарот.

Засега нема информации дали има повредени патници.

Александар Динев