Живот
10. May 2018 - 15:12

Се разбудил од кома после 10 години: Го дочекале лекарите и пријателот, а најголемиот шок го доживеал кога го сфатил ова

Реј има проблем со алкохолот, а неговиот пријател Том Мабе го забележал тоа и решил нешто да преземе.

Кога Реј 2013 година добил петта казна за возење и завршил на трезнење, Том му прередил нешто што го натерало да се замисли.

Кога пијаниот другар се разбудил, сестрата го известила дека „докторот“ наскоро ќе го посети, а првото чудење ќе го доживее кога од него ќе дознае дека разбудил во 2023 година, 10 години откако бил хоспитализиран.

-Пред многу време вие пијан сте го возеле автомобилот и дошло до несреќа. Сите овие години бевте овде, во кома. Несреќата се случи во 2013 година, а сега е 2023 година - му објаснува „докторот“, додека пациентот е видно збунет.

Реј прво прашал за ќерката, па докажал дека се грижи за семејстовото. Погледнете ја неговата реакција кога видел дека сето тоа е лага.