Бизарно но вистинито
7. September 2015 - 15:32

Сакал да направи омлет, но кога го скршил јајцето следело шок!

Кога правиме доручек, повеќето од нас не обраќаме внимание на јајцата откако ќе ги скршиме и ставиме во тава. Сите сме прилично сигурни и веруваме дека се ќе биде во ред, зашто јајцата сме ги купиле од супермаркетот и ништо не може да тргне на лошо.
 
Сепак, тоа што ќе го видите во продолжение е доказ и поука за сите дека мора секогаш да бидеме внимателни! Тоа на потежок начин го открил овој човек откако го скршил јајцето за да направи доручек.
 
Не сакаме да ви откриваме премногу, уверете се сами: