Македонија
16. August 2022 - 15:35

Сабота – 20 август неработен ден за граѓаните во општините Тетово, Маврово и Ростуше и Центар Жупа

Владата на денешната 69-та седница донесе заклучок 20 август 2022 година (сабота) да биде неработен ден за граѓаните во општините Тетово, Маврово и Ростуше и Центар Жупа поради одржување на избор за градоначалници на Маврово и Ростуше и на Центар Жупа, како и избори на членови на Советот на Општина Тетово.

Седницата, како што информираат од владината прес-служба, е одржана преку видеоконференциска интернет врска.