Живот
5. October 2015 - 21:32

Реакцијата на овој младоженец кога за прв пат ќе ја види невестата!

Еден од најубавите моменти на секоја свадба е моментот кога младоженецот прв пат ја гледа својата идна сопруга во невестински фустан.
 
Така било и со овој млад пар. Тие имале свадба пред поблизок круг на пријатели, а кога младоженецот ја видел за прв пат невестата, реагирал вака...
 
Погледнете го видеото: