Технологија
12. January 2017 - 14:23

Пропаднавте во снег и не можете да искочите со своето возило? Ова ќе ве спаси од неволја!

Без разлика каде живеете, овие денови сме сведоци дека зимата воопшто не се шали! Покрај тоа што моментално има големи минуси, обилните снежни врнежи, нас допрва не чекаат. Иако сте можеби обезбедени со антифриз, течност за брисачи, прозорски стругалки, лопати итн., веројатно не сте размислувале на кој начин би го извлекле својот автомобил во случај да пропаднете во снег.

За цела среќа тука е едноставната алатка со интересно име „Trac-Grabber“ која ќе ве извлече дури и од најлошата ситуација.

Погледнете го видеото: