Македонија
10. December 2019 - 11:34

Промоција на програмата Европски корпус на солидарноста

Министерот за образование и наука Арбер Адеми ја претстави програмата Европски корпус на солидарноста. Станува збор за проект наменет за млади од 18 до 30 години, да волонтираат во земја членка на ЕУ.

Елена Милошевска