Македонија
17. August 2022 - 13:39

Приведен стружанец за издржување на затворска казна

– Полициски службеници од ОВР Струга вчера го приведоа стружанецот И.М. за кого била добиена судска наредба од Основниот суд во Струга, со која се барал за издржување на затворска казна.

Тој е предаден на казнено-поправната установа Затвор Теферич за издржување на затворска казна.