Македонија
29. November 2021 - 17:16

Пристигнаа уште двајца пациенти од повредените во автобуската сообраќајка во Бугарија

Пристигнаа уште двајца пациенти од повредените во автобуската дообраќајка во Бугарија. За време на транспортот биле во стабилна состојба и немало потреба од лекарски интервенции.

Пациентите се хоспитализирани на пластична хирургија.

Повеќе информации во Дневникот во 19 часот.

Мирјана Давидовска