Живот
20. November 2015 - 18:40

Преслатко: Кученце чуваше бебе додека спие а потоа и тоа заспа на бебето

Ова прекрасно видео е снимено во 2012 година, но сега повторно почна да се шири на социјалните мрежи и портали ширум светот. Доколку не прашувате нас, заслужено. Погледнете го видеото: