Живот
7. December 2015 - 15:07

Преслатко бебе се расправа со булдог!

Сигурно и вие се расправате наутрo со своето дете, дечко, маж, девојка.. Така и ова преслатко бебе се расправа со овој поспан булдог.

Имитирајќи ја најверојатно својата мајка, мафтајќи со рацете на крај поприлично ќе се изнервира бидејќи кучето ништо не ја слуша.