Живот
21. January 2016 - 15:05

Препрано родени близначиња веќе 12 недели се држат за рачињата и не се пуштаат!

Кристиана и Кристиан се родени 12 недели порано, па изгледа дека не се спремни да се одвојат едно од друго. Видео на кое мали близначиња се држат за раце додека нивниот татко ги чува стана хит на Фејсбук откако на социјалната мрежа го објави нивната мајка и сопруга. Близнаците се родени на 4. јануари и тежеле помалку од еден килограм.  
 

Both have hiccups! Daddy doesn't like the milk dried up on his face and constantly cleans him up lol!!!

Posted by Anthea Jackson-Rushford on Wednesday, 13 January 2016

 
По видеото нивната мајка објавила и фотографии на кои тие се држат за раце.
 
- Како што може да видите тие неможат да престанат да се држат за раце!