Живот
21. September 2015 - 14:10

Пред само 6 години имала 450 килограми, погледнете како изгледа сега!

Мајра Розалес пред шест години имала 450 килограми и била обвинета за убиство на својот внук бидејќи наводно го задушила со својата телесна тежина откако случајно паднала на него.

Обвинувањата се отфрлени бидејќи утврдено е дека Мајра ја презела вината за да ја заштити својата сестра која е уапсена поради нанесувањето на повредите поради кои детето умрело.

Во тоа време медиумите Мајра ја нарекувале „убиецот од половина тон“, па таа за да се ослободи од прекрарот со помош на диети и хируршки интервенции ослабела 362 килограми и денес, после 11 операции, изгледа одлично.

majra-profimedia-0143890557 1000x0-650x365

Screenshot 321

Screenshot 237-650x477