Џет-Сет
16. јуни 2016 - 11:10

Познатиот фолкер повторно почна да се коцка, па заврши на просјачки стап

 
Фолк пејачот Радиша Трајковиќ Џани повторно почнал да се коцка, па завршил на просјачки стап. 
 
Наместо на овие горештини српскиот фолкер да се одмара со сопругата, тој на егзотичната дестинација каде заминале потрошил многу пари во казино и повторно е на работ на егзистенцијата. По неколку дена се вратил во казиното да ја „исправи" грешката, но заглавил уште повеќе.
 
- Ако не се одглаваќ ќе јадеме само паштета со децата и жената, рекол тој на пријателите.
 
Инаку, тој и лани ја продаде својата куќа да отплати долг од 200.000 евра. Сега повторно му се врати на порокот.

Ново на Сител