Македонија
9. November 2021 - 11:43

Пожар во зграда кај Транспортен центар | ФОТО

Пожар изби денеска во близина на Транспортен центар, во населба Пролет.

Според првичните информации од Противпожарната бригада, се работи за пожар предизвикан од запалено ѓубре.
 
На терен се три противпожарни возила.