Живот
28. October 2017 - 9:51

Повторно се посрамоти - ќерката на Кеба објави уште една фотографија за која сите и се смеат

Наташа Којиќ нема среќа со обработување на фотографиите. Таша повторно се посрамоти откако невешто обработена фотографија објави на социјалните мрежи.

Иако е згодна и нема потреба сликите да ги поправа на фотошоп, таа изгледа има сериозна намера со секоја фотографија да предизвика смеа и бројни негативни коментари. Овој пат таа ги замаглила сите делови од фотографијата, за да не се забележат поправките.

Погледнете го овој срам.