Македонија
3. јуни 2020 - 11:13

Повеќе од 110 новозаразени од Ковид-19 во нашата земја

Бројката на новозаразени во последните 24 часа ќе биде меѓу 110 и 120 лица, неофицијално дознава Канал 5.

Доколку се потврдат овие бројки на новозаболени ова ќе биде вториот најголем пик по средината на април.