Бизарно но вистинито
3. January 2017 - 10:36

Поставила скриена камера во собата на својата ќерка, кога видела што прави во текот на ноќта се шокирала

 
Интернетот е преполн со неверојатно морбидни видео снимки кои просто го тераат човекот да размислува на сосема друг начин. Без оглед што мислите за овие видови на снимки, ќе признаете дека ова видео е прлично морбидно. Левитацијата е една од оние работи кои не се природни. Многу од нас никогаш не виделе левитација, но благодарение на Youtube каналот ApexTV, можеме да го видиме овој многу редок феномон.
Погледнете го видетото