Џет-Сет
28. April 2016 - 14:31

Последното интервју на убиената Јелена - еве што кажа

Јелена Крсмановиќ Марјановиќ почна да пее пред 13 години, а во последното интервју пред да биде брутално убиена таа како да си ја предвиде смртта. Таа во интервјуто зборуваше за идните планови.