Македонија
3. December 2017 - 12:12

Последен неработен ден годинава- искористете го продолжениот викенд

До крајот на годината ни остана само уште еден неработен ден, а за среќа се падна во петок, со што ни следува продолжен викенд.

Неработен е 8 Декември, „Св. Климент Охридски”.

Овој ден се паѓа во петок, па ќе се отвори можност за продолжен викенд и мала оддишка од работните обврски.