Живот
14. August 2017 - 13:56

После тренингот од теретана си дошол дома - Она што се случило со неговото тело ќе ве остави без зборови

Денот по посета на теретана може да биде попредизвикувачки од самиот тренинг. Вашето тело и мускули се грчат, а вие само сакате да лежите цел ден во кревет и што помалку да се движите.
 
Понекогаш вежбањето може да биде толку интензивно, што вашето тело покажува неверојатни реакции, како во ова видео...