Македонија
24. September 2021 - 17:17

Посебен сообраќаен режим утре во Скопје поради одржување на „Социо-еколошки“ форум

На 25.09.2021 (сабота) во Скопје ќе се одржи ,,Социо-еколошки форум Скопје 2021“.

Од тие причини Секторот за внатрешни работи Скопје ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно подрачје на Скопје. 

Секторот за внатрешни работи Скопје апелира до сите учесници во сообраќајот да се почитуваат наредбите кои ќе ги даваат униформираните полициски службеници.