Македонија
4. November 2019 - 15:05

Поради сообраќајна несреќа во прекин сообраќајот на регионалниот пат Струга – Дебар

Поради сообраќајна незгода, сообраќајот на регионалниот пат Струга – Дебар, кај село Октиси, е во прекин.

Како што информираат од АМСМ, сообраќајот е во прекин од 13:05 часот.