Македонија
9. јуни 2023 - 9:42

Поради сообраќајка во прекин е патниот правец Гевгелија-Демир Капија

Поради случена сообраќајна несреќа, во прекин е сообраќајот на патниот правец Гевгелија-Демир Капија.

АМСМ информира дека сообраќајот е прекинат од 08:40 часот. Повеќе детали не се соопштени.