Живот
9. November 2015 - 18:55

Падна мртва пијана на креветот - Обратете внимание што ќе направи ова момче!

Многу мажи по неколку пива или чашки алкохол стануваат други личности, а посебно секој трга „во акција“ кога покрај себе ќе види пијана девојка.
 
За жал, малку се тие мажи кои во таква ситуација за размислување ја користат онаа вистинската глава... Сепак, за среќа постојат и такви иако се истребен вид.
 
Тоа што ќе го видите во продолжение треба да го погледнете секогаш пред да тргнете на некоја забава.
 
Вака треба да се третираат алколизираните девојки!