Живот
25. September 2017 - 15:40

Овие хороскопски знаци се склони кон неверство - дали сте вие меѓу нив?

Неверството за некои луѓе можеби звучи примамливо и возбудливо, но на крајот тоа секогаш ги урива темелите на врската и нанесува голема болка.

Астролозите предупредуваат кои хорскопски знаци најчесто се склони кон неверство.

Стрелец

Стрелците се сметаат за знаци со најголема потреба за изневерување. Карактеристиките кои најмногу се ценат кај нив се толеранцијата и подготвеноста да простуваат, а често во домот внесуваат и ведрина и динамика. Статистичките податоци кажуваат дека бракот склопен помеѓу Стрелец и Близнак е комбинација која најчесто завршува на суд.

Близнаци

Истражувањата покажаа дека Близнаците се многу често во позрелите години знаат да го задржат својот младечки изглед и да имаат тренди стил.

За тоа дека од љубов никогаш не им е доста говори и податокот дека за венчавките во старечки домови најмногу се виновни близнаците. Ниту неколку промашени бракови за нив не се причина уште еднаш да го изговорот судбоносното “да”.