Џет-Сет
28. September 2016 - 12:22

Овие холивудски ѕвезди заедно се веќе 33 години - Која е тајната на нивната долговечна врска

Актерскиот пар Голди Хон и Курт Расел заедно се веќе 33 години.
 
Актерката (70) тврди дека останале сите овие години заедно затоа што никогаш не се венчале.
 
„Мислам дека одамна би се прекинале доколку сме венчани. Доколку сакате да се врзете за некого тогаш е важно да се венчате, но ако сте самостојни, тогаш е важно да не бидете во брак“ – изјави Голди во една емисија.
 
„Сите постојано не прашуваат зошто не сме во брак, а јас се прашувам што тој брак би направил за нас“ – се прашува таа.
 
„Нема секоја врска да успее, без разлика дали сте позната личност или не. Дури мислам дека е многу потешко да одржиме здрави односи, бидејќи камерата е постојано вперена во нас“ – заклучи Голди.