Живот
18. May 2016 - 18:51

Откако ќе го погледнете ова стомак ќе ве заболи од смеење

Fail army уште еднаш ни ја носи компилацијата на паѓања од втората седмица од март. Тика се паѓања од дрва, во море, велосипед, разноразни незгоди кои предизвикуваат насмевки кај луѓето.

Oткако ќе го погледнете ова стомак ќе ве заболи од смеење.

Погледнете го видеото: