Живот
15. August 2017 - 20:39

Обратете внимание: Уште една фотографија која Фејсбук ќе ја забрани

Како и многупати до сега, на социјалните мрежи се појавуваат фотографии кои голем дел од корисниците ги оставаат во прашалници, барем на неколку минути се додека малку подобро не погледнат во сликата.

Оваа фотографија на која две девојки заедно седат на мало столче деновиве предизвика лавина од коментари и збуни многумина, па голем дел од коментарите на неа се со интересни забелешки и прашања околу нозете на девојките.