Технологија
25. May 2017 - 14:11

Нови фотографии и прво видео од новиот iPhone 8 кој изгледа фантастично

Само неколку дена откако се објавени првите фотографии на новиот  iPhone 8, на Твитер се појави и прво видео.

На него се гледа тој прототип за кој Бенџамин Гескин тврди дека претставува изглед на идниот модел на најпопуларниот телефон на светот.

Гескин претходно објави фотографии за кои тврди дека ги добил од извор од фабриката Foxconn во која се произведува телефонот на Apple.

Битно да се нагласи е дека не постојат официјални информации за новиот модел на iPhone, па овие тврдења треба да се земат со резерва.

Доколку е вистина дека ова е прототип, сигурно ќе дојде до уште многу промени кога во прашање е конечниот производ.

Погледнете го видеото: