Македонија
3. July 2017 - 20:19

Нов силен земјотрес пред неколку минути пак ја стресе Македонија

Нов земјотрес со јачина од 3,8 степени во 20:03 часот ја стресе Македонија.
 
Епицентарот на земјотресот повторно е во охридскиот регион, на 7 километри од Ресен на длабочина од 2 километри.