Живот
1. April 2016 - 11:43

Нов бизарен тренд: Тетоважи какви не сте виделе досега

На Инстаграм станаа хит, тетоважите кои подразбираат тотално прекривање на еден дел од телото.

Честер Ли, тату уметник од Сингапур го покрена овој тренд, кога на својот профил објави неколку свои дела. Набрзо потоа, му дојдоа повеќе муштерии со желба на себе да имаат вакви тетоважи.

Фотографиите кои тој ги објави набрзо станаа многу популарни. Инаку овие тетоважи се работат и по неколку месеци, а методата се користи главно да се покријат старии слики со кои муштеријата повеќе не е задоволоен.

Трендот со молскавична брзина се прошири низ светот, па так црните тетоважи се почесто може да се видат на луѓето. Додека за некои ова изгледа многу болни и бизарно, други се воодушевени. Како што велат, ова за нив е вистинска уметност отсликана на телото.

Погледнете сами и проценте: