Џет-Сет
24. August 2017 - 10:34

Ноне повеќе не изгледа исто - погледнете каква промена направи

Ноне го смени имиџот, ја обои косата дреч црвено, како Зорица Брунцлик. Таа се пофали со новиот стил на социјалните мрежи.